EXCLUSIV  Pro România, proces pe rol: Termen în 29 septembrie. Daniel Constantin: ”E un partid care deranjează”

Daniel Constatin, președintele Pro România, a vorbit, pentru DCNews, despre proiectul Pro România. El a dezvăluit că au venit foarte mulți oameni către partid după anunțul lui Victor Ponta. 

”Suntem la început de drum, sunt foarte multe persoane care și-au exprimat intenția de a veni și cunoscute și mai puțin cunoscute. La momentul potrivit, le vom prezenta pe toate”, a spus Daniel Constantin, pentru DCNews

În spațiul public au apărut informații, furnizate de fostul director SIE Cătălin Harnagea, că George Maior ar vrea să se înscrie în partidul Pro România. 

”Primul obiectiv al Pro România e legat de alegerile europarlamentare, mai avem 1 an și 7 luni până atunci. Deocamdată suntem în faza în care așteptăm să fie înscris partidul, avem nuclee în 37 de județe. Deja acestor nuclee li s-au alăturat foarte mulți oameni după ce Victor Ponta a anunțat că e parte a proiectului.” a subliniat fondatorul Pro România. 

[citeste si]

În legătură cu piedicile în instanță ale partidului, Daniel Constantin a mai spus că ”procesul este pe rol, avem termen pe 29, lucrurile mai mai departe, probabil că vor fi mulți care vor încerca într-o formă sau alta să intervină în acest proces, mă refer la solicitări, pentru că e un partid și un proiect care deranjează, mă refer la oameni care vor face solicitare de intervenție. Mai  devreme sau mai târziu se va înființa”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel