Diaconu - Ponta - Măgureanu. Fostul premier, răspuns după afirmațiile liderului PRU

Fostul premier Victor Ponta a respins afirmaţiile liderului PRU, Bogdan Diaconu, potrivit cărora denumirea Pro România ar fi fost impusă de fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu. 

Ponta a afirmat că aceste afirmaţii ale lui Diaconu au venit probabil în urma unor întâlniri cu Liviu Dragnea. 

"Probabil că iar s-a văzut cu Dragnea. Că el, când se vede cu Dragnea, mai scoate câte-o prostie. Nu-l cunosc pe Măgureanu. Nu m-am întâlnit în viaţa mea cu Măgureanu. Ideea de Pro România îi aparţine domnului Daniel Constantin", a spus Ponta. 

Fostul premier a mai spus că s-a "călit" în urma atacurilor la persoana sa şi că acestea ar proveni din faptul că Partidului Pro România ia multe voturi de la PSD. 

"Eu m-am obişnuit, după ce ani de zile erau prea multe laude de la colegii mei de la PSD, acum, deodată, în fiecare zi mai aud câte o nenorocire. Sigur că mă supără chestia asta de la oameni pe care i-am ajutat în viaţă, dar cred că, de fapt, e problema că Pro România ia foarte multe voturi de la PSD, iar cu atacurile astea la persoana mea m-am călit din vremea lui Băsescu. Acum, că vin de la foşti prieteni, sunt mai neplăcute, dar mă aştept la tot ce e mai rău pentru că nu au argumente faţă de ce spun eu... La toate argumentele mele politice, economice, primesc una pe zi, câte o găleată cu lături de la Dragnea şi ai lui. Eu rezist", a spus Ponta. 

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, a susţinut miercuri, într-o postare pe Facebook, că fostul director SRI, Virgil Măgureanu, i-a impus lui Victor Ponta numele formaţiunii politice PRO România. 

"Să accept ca Virgil Măgureanu să mai păpuşeze scena politică din România în 2017 nu mai pot", a scris Bogdan Diaconu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel