Bobonete și Oțil, poza care a stârnit reacții puternice

Oțil și Bobonete
Oțil și Bobonete

În urmă cu câteva zile, Mihai Bobonete a băgat spaima în internauți, după ce a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. Simpaticul actor și prezentator TV și-a anunțat fanii că va suferi o intervenție chirurgicală.

Mihai Bobonete a fost vizitat, astăzi, de mai mulți prieteni, printre care și Dani Oțil, care a dat detalii despre starea acestuia.

"Văru' de la Giurgeni e BINE, chiar dacă două site-uri i-au pregătit pomana. Nu știu diagnostic, că nu mă pricep... dar dacă un om cu o țeavă în el şi cu un plămân în mână te face să razi cu lacrimi mai bine de un ceas... lucrurile sunt destul de clare. Mâine probabil doarme în patul lui", a scris Dani Oţil pe contul de socializare.

Bobonete, mesaj de pe patul de spital


De pe patul de spital, actorul le-a transmis un mesaj fanilor săi de pe internet, în care oferea detalii despre starea sa de sănătate.

„Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort , atât de bine mă simțeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină.  Am suferit un Pneumotorax masiv și din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris și Bruxelles unde urma să am spectacole în weekend-ul viitor (...)", este o parte din mesajul actorului. 

VEZI ȘI Bobonete, grav bolnav? Anunțul a fost făcut chiar de actor

CITEȘTE ȘI Mihai Bobonete, despre Radu Banciu: Alt dobitoc...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel