Mihai Bobonete, despre Radu Banciu: Alt dobitoc...

SIMONA HALEP a fost criticată dur de către Radu Banciu, după finala pierdută de la Roland Garros, fapt pentru care valurile de critici s-au revărsat ca un torent la adresa realizatorului de la B1 TV. Invitați la emisiunea „Gândul Live", Mihai Bobonete și Adrian Văncică nu au scăpat ocazia de a relua criticile la adresa celor care au criticat-o pe SIMONA HALEP.

Actorul Mihai Bobonete, unul dintre protagoniștii serialului "Las Fierbinți",  a mărturisit că valul de simpatie îndreptat către sportiva română l-a bucurat: „E foarte bine că s-a vorbit despre tenis. Mi se pare o treabă extraordinară că lumea a luat atitudine şi majoritatea oamenilor au vorbit frumos şi s-au mândrit cu faptul că Simona a ajuns atât de departe, că joacă foarte bine".

Citește și: Radu Banciu: Halep, o ȚĂRĂNCUȚĂ. Maria Sharapova, o lady

Iar pe cei care s-au grăbit însă să o critice pe tenismenă sau să insiste pe un detaliu anatomic şi pe o decizie a sportivei de a-şi micşora sânii, Bobonete i-a catalogat drept "excepţii": „Faptul că au fost câţiva care au zis că nu au de ce să-i mulţumească sau cum a fost altul. .. împuţitul ăla care face o emisiune, îmi scapă numele lui, care comenta Turul Franţei înainte, de s-a luat de ea, acestea sunt excepţii care n-au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă", a comentat actorul din „Las Fierbinți".

Citește și: Ciuvică: Ăsta e dus cu capul. Sunt niște atacuri MIZERABILE!

"Alt dobitoc şi ăla", a spus Mihai Bobonete, referindu-se la Radu Banciu, care a afirmat recent că „Simona Halep este o ţărăncuţă", în comparaţie cu Maria Sharapova, care „e o lady". Actorul a explicat apoi de ce nu crede că sportiva din Rusia este o lady:

„E o lady de nu se poate. Când geme aia, numai la lady nu mă gândesc. Mă gândesc la toate starletele porno din lumea asta şi la toată copilăria mea. (...)", a mai spus Mihai Bobonete.

Citește și: Sfatul lui DAN NEGRU pentru Banciu, după atacul la SIMONA HALEP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel