Urmărește emisiunea live


Radu Banciu: Halep, o ȚĂRĂNCUȚĂ. Maria Sharapova, o lady

Radu Banciu
Radu Banciu

MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. Radu Banciu nu a fost deloc impresionat de prestația sportivei Simona Halep din finala de la Roland Garros și a vorbit în termeni extrem de duri despre ea. Cât despre Maria Sharapova, Radu Banciu pur și simplu "a preaslăvit-o", spunând că este cu mult peste Simona Halep.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP. Imaginea Simonei Halep a fost CONFISCATĂ. Moment penibil la începutul conferinței de presă


MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. Radu Banciu nu a fost impresionat de performanţa Simonei de la Roland Garros. Susținerea generală de care se bucură Halep nu l-a cucerit și pe Banciu. Acesta nu este impresionat de performanța româncei la prestigiosul turneu și a comentat dur la adresa tenismenei constănțene.

MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. "Simona Halep este o țărăncuță venită de nicăieri. Sper ca de acum înainte să nu îi vedem părinții peste tot la TV. Simona Halep nu are nimic în ea. Singurul ei atu este că s-a născut în România. În rest, nimic. Când a venit în țară, la conferința de presă, a făcut dezacorduri și a spus bazaconii. Chiar a devenit și arogantă! I s-a urcat la cap, dar știți de ce? Pentru că i s-a spus că a câștigat. Nu, frate, ai pierdut!", a spus Radu Banciu la B1.

MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. Cât despre Maria Sharapova, Radu Banciu a avut numai cuvinte de laudă. "Maria Sharapova a plecat din Rusia în SUA de foarte multă vreme. A făcut tenis cu cei mai buni sportivi din lume. Ați văzut ce engleză vorbește spre deosebire de Simona Halep săraca... E din altă categorie. Maria Sharapova este o lady. Maria Sharapova vine din altă lume. A avut un alt parcurs. Este vedetă, este un star, este o frumusețe", a conchis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel