SIMONA HALEP. Imaginea Simonei Halep a fost CONFISCATĂ. Moment penibil la începutul conferinței de presă

Simona Halep a venit în România după marea finală de la Roland Garros. Marea sportivă a ținut o conferință de presă la sosirea pe meleagurile noastre, dar înainte de a-și începe discursul a avut parte de un moment penibil.

SIMONA HALEP. George Cosac, președintele Federației Romane de Tenis (FRT) și Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, au fost prezenți la conferința de presă susținută de jucătoarea de tenis Simona Halep, la sosirea la Aeroportul International 'Henri Coandă' din Otopeni, după finala turneului de la Roland Garros.

SIMONA HALEP. În momentul în care Simona Halep se pregătea să înceapă discursul în fața publicului, într-un moment care ar fi trebuit să fie doar al ei și al susținătorilor săi, George Cosac, de la Federația Română de Tenis, i-a "furat" cuvântul.

Citește și : Cum îl sapă Gabriela Szabo pe Victor Ponta


SIMONA HALEP. După ce Simona Halep a spus "Bună seara", microfonul i-a fost pur și simplu confiscat, auzindu-se vocea lui George Cosac: "Putem începe?". Acesta le-a mulțumit celor care au venit în număr atât de mare să o întâmpine pe Simona Halep la aeroport. După ce a făcut câteva declarații, George Cosac nu i-a dat cuvântul Simonei Halep, așa cum ar fi trebuit, ci ministrului Tinereului și Sportului, Gabriela Szabo.

SIMONA HALEP. Abia după discursul Gabrielei Szabo, Simona Halep a reușit să țină discursul în fața jurnaliștilor.

VEZI ȘI: Ce NU s-a văzut la TV. Gâdea DEZVĂLUIE ce s-a întâmplat la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel