Ce NU s-a văzut la TV. Gâdea DEZVĂLUIE ce s-a întâmplat la Roland Garros

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA, la Roland Garros. Mihai Gâdea a dezvăluit ce s-a întâmplat la Roland Garros și a povestit câteva momente care nu s-au văzut la televizor.

Jurnalistul de la Antena 3 a spus că, la un moment dat, Simona Halep a izbucnit în lacrimi. De asemenea, Mihai Gâdea a povestit și care a fost atmosfera de la Roland Garros, practic ce nu s-a văzut la televizor.

"Nu vreau să sune deloc a consolare. Simona Halep a câștigat în această seară. Este ceva fantastic ce am văzut. Este ceva fantastic ce am trăit și nu doar noi, ci și toți cei care au văzut meciul. Dacă la începutul meciului, românii erau cei mai mari susținători ai Simonei Halep, am văzut că odată ce timpul trecea, publicul era cu Simona Halep. Probabil că s-a simțit și la televizor. De la jumptatea meciului, arena de la Roland Garros a fost câștigată de Simona Halep. Pur și simplu erau urale! Arena exploda pur și simplu. La 22 ani de ani, Simona Halep a reușit să facă un meci formidabil cu o câștigătoare de mare calibru. A reușit, după primul set, să revină. Simona Halep a reavut în mâna cupa. În momentul când am văzut finalul meciului, am văzut-o pe Simona că a început să plângă. Și-a pus capul în prosop și început să plângă. Nu știu dacă s-a dat acest lucru la televizor. A plâns câteva minute în șir. Mulți oameni au plâns acolo. Oricum, a fost o mare victorie a Simonei Halep", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP. Radu Tudor, despre LACRIMILE Simonei Halep


VEZI ȘI: SIMONA HALEP. Mircea Badea: E o formă de TERORISM!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel