Bill Murray va participa la un turneu de golf, după ce se relatase că acesta a fost implicat într-un accident rutier

Giorgiana Croitoru / 25 sep 2019 / 16:48

Organizatorii unui turneu de golf din St Andrews (Scoţia) au declarat că starul hollywoodian Bill Murray va participa la acesta, în pofida relatărilor că vedeta ar fi fost implicată într-un accident de maşină, informează miercuri BBC.

Anunţul survine după ce o maşină care l-a adus pe Murray în St Andrews a fost implicată într-un accident cu patru vehicule în oraş marţi după-amiază.

Actorul urmează să participe joi la Alfred Dunhill Links Championship, alături de vedete precum Justin Timberlake, Greg Kinnear şi Luke Wilson.

Organizatorii turneului au declarat că Murray nu se afla în maşină la momentul producerii accidentului.

Cu toate acestea, actorul a fost văzut marţi jucând golf cu o singură mână, având un bandaj la mâna dreaptă.

Accidentul, care a implicat un Jeep, un Mercedes Clasa E, o autoutilitară Ford Transit şi un Citroen C4, s-a petrecut marţi în Greyfriars Garden în jurul orei 12.55.

Roger Kelly, director de comunicare la Alfred Dunhill Links, a declarat: "O maşină care l-a dus pe Bill Murray în St Andrews a fost implicată într-un accident rutier minor, în care nimeni nu a fost rănit. Bill Murray nu era în maşină la momentul coliziunii, nu a fost rănit şi va juca în campionat", a completat acesta.