Urmărește emisiunea live


Bill Gates propune trei măsuri esențiale pentru a învinge coronavirusul

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, propune trei măsuri esențiale care ar trebui luate pentru a învinge pandemia de coronavirus.

Într-un articol publicat în The Washington Post, Bill Gates încearcă să transmită un mesaj de conștientizare asupra pericolului nevăzut cu care ne confruntăm, scriu cei de la GSP. Iată care sunt cele trei măsuri esențiale pentru a combate COVID-19:

1. Izolare completă

Bill Gates critică țările care nu au luat deocamdată decizia de a sista activitățile cotidiene. „E rețeta dezastrului", avertizează el.

2. Guvernele trebuie să crească numărul testelor de COVID-19

„Trebuie să existe o prioritate de testare clară. Primii pe listă trebuie să fie oamenii din sistemul medical, care au un rol esenţial şi care se află în prima linie în lupta cu virusul, apoi persoanele care prezintă simptome clare şi cei care se presupune că au fost expuşi", afirmă Gates.

3. Dezvoltarea de tratamente şi vaccinuri

Bill Gates avertizează că e nevoie de cumpătare în rândul șefilor de stat și în modul în care aceștia prezintă populației informații despre un posibil vaccin anti-coronavirus, mai scrie sursa citată.

Amintim că la nivel global, potrivit celor mai recente date, există 1,044,433 de cazuri confirmate cu COVID-19 și 55,314 de decese. Deși virusul a debutat la finalul anului trecut în China, Europa a devenit principalul front de luptă împotriva COVID-19, deși Statele Unite sunt țara care înregistrează cele mai multe cazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel