Ben Affleck se întâlnește cu Linsday Shookus

Actorul a fost surprins la o întâlnire cu noua iubită, renumita producătoare tv. 

Actorul a ieșit joi, 6 iulie, în Los Angeles, împreună cu noua lui iubită, Lindsay Shookus. Bărbatul 44 de ani și Lindsay, producător la Saturday Night Live, se află în faza incipientă a relației lor. "E vorba de noi etape timpurii, se bucură de compania celorlalți", spune o sursă HELLO !. "Fiecare dintre ei are copii și alte angajamente și acest lucru este esențial pentru ei."

Starul din "Justice Leaugue" și producătoarea au petrecut un timp de calitate săptămâna trecută. Între timpul destinat muncii la Londra, actorul câștigător al premiului Oscar și noua sa iubită au participat la o prezentare a piesei Ferryman a lui Sam Mendes, precum și la o cină la restaurantul indian Gymkhana. Ben a plecat în Los Angeles la timp pentru a petrece week-end-ul de 4 iulie împreună cu copiii și fosta soție Jennifer Garner.

Ben și Jennifer au depus oficial actele pentru divorț în aprilie, aproape la doi ani după ce au anunțat separarea lor după zece ani de căsătorie. Ambele părți au depus cererea de custodie legală și fizică comună a copiilor lor și au rămas angajați în coparticipare. În ianuarie, Ben, care a discutat despre luptele cu abuzul de alcool, a lăudat-o pe fosta sa soție. "Am cea mai bină mamă din lume [pentru copiii mei]", i-a spus el lui Ellen DeGeneres, glumind în legătură cu comportamentul trio-ului lor. "Dar nici [Jennifer] nu poate cuceri obstacolele de acolo". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel