Bătrână moartă, după ce a fost bătută și violată în toaleta bisericii de Paști

Crişan Andreescu / 11 apr 2018 / 17:11
Viol
Viol

O bătrână în vârstă de 82 de ani, care ajuta la biserică, a murit, marți noaptea, după ce a fost bătută, apoi abuzată sexual în toaleta bisericii, în ziua de  Paști, la Ivești, Galați.

Autorul faptei este Nicolae Irinoiu Negoiţă, un tânăr de 24 de ani,  cu multiple antecedente penale. Acesta părăsise cu puțin timp în urmă închisoarea.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei emiterea unui mandat de arestare preventivă. Tânărul va fi acuzat de omor calificat şi riscă să petreacă şi toată viaţa după gratii. Anterior, el mai fusese condamnat pentru furt şi vătămare corporală gravă.

Infracţiunile se reţin a fi fost comise pe 08 aprilie, când inculpatul a urmărit-o pe bătrână până în toaleta bisericii din localitatea Iveşti, cu scopul de a întreţine raporturi sexuale. Bărbatul i-a aplicat multiple lovituri de pumn în zone vitale, cât şi în diferite zone ale corpului, după care, profitând de starea în care era victima, a abuzat-o sexual.

În urma evenimentului, femeia a ajuns într-o stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Potrivit monitoruldegalati.ro, din cauza multiplelor leziuni, a traumelor severe, pacienta a decedat.