Bătrână de 71 de ani, omorâtă de câini

Câini maidanezi
Câini maidanezi

O bătrână de 71 de ani din Pucioasa a fost găsită moartă luni, cu mușcături pe tot corpul. Autoritățile locale au deschis ancheta pentru a stabili cauza decesului.

O femeie de 71 de ani de la un centru social din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, a fost găsită, luni, decedată, iar pe corp avea muşcături de câine, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. 

„Femeia a fost găsită într-o grădină, plecase de la un centru social din Pucioasa. Avea boli psihice, se pare că a murit în noaptea de duminică spre luni. Pe corp avea muşcături de animale, se presupune că a fost muşcată de unul sau mai mulţi câini”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae, potrivit Agerpres. 

Un localnic a găsit-o pe bătrână şi a sunat la 112. Poliţia investighează acum cazul şi a deschis un dosar penal. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind decesul unei femei, posibil survenit ca urmare a unor muşcături de animale. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea efectuării necropsiei, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Dâmboviţa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel