O haită de câini a atacat o femeie

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost adusă în stare gravă la spital, după ce a fost muşcată de o haită de câini în pădurea Ciric, aflată la marginea Iaşiului. Femeia susține că a fost mușcată de 15 câini. 

Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi a declarat, luni, că femeia a fost adusă la unitatea medicală din cauza mai multor muşcături suferite la nivelul mâinilor şi picioarelor. 

"Pacienta a fost stabilizată şi internată pe secţia chirurgicală de gardă, respectiv Clinica III Chirurgie din cadrul Spitalului Sf Spiridon. Va avea nevoie şi de profilaxie antirabică", a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD. 

Femeia a povestit că incidentul a avut loc atunci când s-a dus să ia apă de la un izvor din apropierea lacului Veneţia, care se află în pădurea Ciric de la marginea Iaşiului. La întoarcere, femeia a fost atacată de o haită de câini. 

"M-au atacat pe la spate. Erau cred vreo 15 câini care m-au atacat pe la spate, m-au trântit jos, iar unul m-a apucat de cap. Nu e prima dată când merg acolo, dar niciodată în 20 de ani nu am mai avut probleme. Norocul meu a fost că haita a fost alungată de o bătrână care locuieşte în zonă şi mi-a auzit strigătele de ajutor", a spus femeia citată de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel