”Bani publici într-un proiect fără viitor”. Becali se pregătește să facă plângere penală

Pierderea calificării în eșalonul superior, pentru al doilea an consecutiv, de către CSA Steaua nu îi este indiferentă lui Gigi Becali, cel care a impulsionat promovarea în Liga 1 a echipei din Clinceni.

Gigi Becali a spus, într-o intervenție la Digi Sport, că va depune o plângere penală împotriva celor de la Armată, el acuzând clubul și conducerea că a cheltuit mulți bani din bugetul de stat, fără justificare.

"Nu am văzut meciul, pentru că am fost plecat. Mi-a spus MM (n.r. - MM Stoica, directorul sportiv) ce s-a întâmplat și m-a pufnit râsul. Păi, ce, mă mai interesează pe mine ce faci ei? Bine, acum trebuie să recunosc că am și un interes. Ei pot să spună ce vor, dar dacă nu sunt în stare să promoveze echipa din Liga 4 în Liga 3.... Păi, noi, de fapt nu eu, ci Clinceniul, cu jucători de la noi, a promovat în Liga 1 cu același buget, fix același, pe care l-au avut și ei în Liga 4.

Păi, atunci, stați acasă, măi băieți! Nu mai vorbiți de proiect. Proiectul? Gata! N-ai intrat anul trecut, stai acasă! Aaa, ai zis că Rapidul a fost mai tare. Dar, n-ai promovat nici anul acesta, așa că stai acasă.

Noi o să facem plângeri penale și o să-i întrebăm pe cei de la stat, procurori DIICOT și DNA, de ce s-a ajuns aici. O să facem plângere penală împotriva ministrului, dar și împotriva clubului, pentru că au investit bani publici într-un proiect fără viitor. Acum, nu pot promova, dar și dacă vor promova, în Liga 2 va trebui să dai echipa la privat, la asociație privată sau la club pe acțiuni. Pentru ce dau bani din buget, pentru a i-o da mai apoi unuia la privat?

Citește și: Gigi Becali, confruntat din nou cu nemulțumirea Peluzei Roș-Albastre

Este un mare abuz aici, e penală, penală. Dacă legea nu te lasă să faci fotbal profesionist, și nici nu poți promova, nici în cupele europene, în Liga 1 echipa trebuie să o dai la un privat. Nu poți face asta pe banii statului. Este un caz de oameni nebuni care nu înțeleg că pot face pușcărie și să plângă mai apoi copiii lor", a declarat Becali, marți, la "Digi Sport Matinal".

În aceeași emisiune, este convins Becali a mai spus că nu va mai trece mult timp pânâ când procesele legate de marca Steaua se vor finaliza cu succes în favoarea sa: "Le-am suspendat deja vreo patru mărci pentru că nu le-au folosit. Mai au o cale de atac la Curtea Supremă, dar vor rămâne decăzute.”

Citește și: FCSB are un nou antrenor. Bogdan Andone, alesul lui Becali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel