Gigi Becali, confruntat din nou cu nemulțumirea Peluzei Roș-Albastre

Fanii din Peluza Roș-Albastră nu cred că alegerea făcută de Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB este cea mai bună pentru a lua un nou titlu.

Gigi Becali a anunțat marți că noul antrenor al FCSB-ului este Bogdan Andone, cel care i-a fost secund lui Mihai Teja. Decizia este și surprinzătoare și nedorită de ultrașii roș albaștri. Până acum, Becali a negociat cu Edi Iordănescu, iar pe listă au mai fost nume la Walter Zenga, Nicolae Dică sau Cristiano Bergodi.

Fanii de la Peluza Roș-Albastră nu cred că alegerea lui Gigi Becali e una care să garanteze titlul și spun, în mod ironic, că Ionuț Luțu ar putea fi o variantă mai bună, într-o postare pe Facebook:

"Îl dai pe Teja afară pentru ratarea titlului și îți propui să-l câștigi cu secundul lui. Steaua (n.r. - actuala FCSB) a devenit o școală de antrenori, unde secunzii încearcă să învețe meserie, pentru ca mai apoi să prindă un contract de principal prin țările arabe.

An de an mai apare câte un nume scos din joben de patron. Și an de an terminăm pe 2. Oare nu există o legătură între toate astea?

Ce mai urmează? Luțu antrenor pare deja o variantă de lux. Sigur, vom auzi în zilele următoare despre cât de mult fotbal știe noul secund, despre cât de mult muncește, despre cât de mult studiază, dar ar trebui să fim atenți la numele noului secund al secundului, pentru că in septembrie e posibil să se facă rocada", este mesajul postat de Peluza Roș-Albastră.

Suporterii FCSB-ului nu pot uita că Bogdan Andone a lucrat cu Marius Şumudică la Astra şi la Al Shaab, dar, cel mai important, a câştigat titlul de campion în Liga 1, la finalul unei lupte la baionetă chiar cu FCSB, şi Supercupa României. Ambele la Astra.

Citește și:

Peluza roș-albastră taxează parcursul FCSB: Banii nu sunt totul

FCSB are un nou antrenor. Bogdan Andone, alesul lui Becali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel