EXCLUSIV  Banc după moartea lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. 
Nelu Ploieșteanu a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. 

Nelu Ploieșteanu a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. 

Se pare că Nelu Ploieșteanu s-a infectat cu SARS-CoV-2 la o petrecere de 8 martie unde a fost invitat să cânte. Acolo a spus că nu îi este teamă de Covid-19 pentru că îl apără Dumnezeu și de-asta nu se ferește de pupături și îmbrățișări.

”Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă", le-a spus atunci Nelu Ploieșteanu spectatorilor din restaurant.

Moartea lui Nelu Ploieșteanu îmi amintește de un banc:

”Un sat din Moldova este inundat de ape. Un om se urcă pe acoperișul casei pentru a scăpa de apă. După 30 de minute, apa s-a făcut de doi metri. Văzându-l, echipele de salvare trimit o barcă pentru a-l salva.


-Domnule, săriți în barcă repede!


-Nu! Nu o să pățesc nimic, mă apară Dumnezeu.


După încă 30 minute, apa are doi metri și jumătate, iar salvatorii trimit un elicopter.


-Domnule, urcați-vă în elicopter! Dacă nu, o să vă înecați!


-Nu! Rămân aici, mă apară Dumnezeu.


Peste cinci minute, omul este luat de ape. Acesta ajunge în Rai și se întâlnește cu Dumnezeu.


-Doamne, de ce m-ai lăsat? Eu care toată ziua merg la biserică și țin post...


-Măi, omule, știu că ești credincios, dar cum nu te-am ajutat? Ți-am trimis barcă, elicopter. Ce mai voiai?”

Cam așa este și cu coronavirusul. Avem săpun, mască, vaccin, medici adevărați și noi tot pe Dumnezeu îl așteptăm să ne salveze când, de fapt, El săracu' tot ne trimite mijloace de protecție... Știu, într-o țară adevărată, sintagma ”medici adevărați” e pleonasm, dar trăim în România unde Adina Alberts a angajat un medic fals. Știți cazul cu medicul fals Matteo Politi, italianul cu opt clase... 

Iar dacă nu vă este aminte de bancuri, să păstrăm registrul despre Dumnezeu și vă spun ce a zis recent un preot de la o biserică din București în contextul pandemiei:

”Dumnezeu nu face partea noastră. Dumnezeu face doar partea Lui. Avem și noi o parte mică de făcut. De exemplu, trebuie să ne spălăm pe mâini, să purtăm masca de protecție. Sunt lucruri banale, lucruri obișnuite deja. Noi trebuie să facem aceste lucruri și să-L rugăm pe Dumnezeu să facă și partea Lui. Să se ocupe de cele nevăzute și să facă să dispară cât mai repede dintre noi”.

Sper că moartea lui Nelu Ploieșteanu nu a fost în zadar și măcar de acum înainte să înțelegem că virusul există și ne ia mult prea devreme, indiferent cum ne cheamă, indiferent ce vârstă avem, indiferent că avem sau nu comorbidități.

Versuri din Nelu Ploieșteanu: ”Viața n-o poți cumpăra / Nici cu aur sau palate / Nici cu bani sau diamante / Ați văzut regi, împărați / Că nici ei nu au fost iertați / De ar fi fost să facă plată / N-ar fi murit niciodată”.

Vă îndemn să dați play melodiei de mai jos, să-i cinstim memoria lui Nelu Ploieșteanu în cel mai frumos mod posibil, ascultându-l… Și să spunem ”Jos pălăria, maestre!”, în timp ce, din stradă, răsună ”Jos pandemia!”

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel