Emilian Imbri a zis că Adina Alberts e o nulitate! Nimic mai fals! Managerul nu a fost în stare de o asemenea performanță...

Adina Alberts, acuzată de Emilian Imbri
Adina Alberts, acuzată de Emilian Imbri

Emilian Imbri, manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București, a spus că Adina Alberts este o nulitate. Total greșit!

Emilian Imbri a întrebat retoric „Cine este doamna doctor Alberts?”.

„Un nimeni în lumea medicală”, a spus el, precizând că, pe deasupra, Adina Alberts „își permite să vină de denigreze, să aducă semne de întrebare, să inspire teamă, să inducă teamă... Este cumva vreun expert în farmacologie?!”.

„Eu nu mi-am permis atât timp cât am fost în activitate să pronunț numele unui medicament. A pronunța numele unui medicament, indiferent că ești manager sau profesor universitar de o anumită specialitate, înseamnă riscul de a induce în populație ideea că acel medicament este singurul care te poate salva și năvala... doar s-a verificat!”, a mai spus Emilian Imbri.

Dar managerul de spital se înșeală!

Cum adică Adina Alberts e o nulitate?! Este un nume în medicină, a spus, ironic, jurnalistul Val Vâlcu. Doar ea l-a angajat pe medicul fals Matteo Politi, italianul cu opt clase. Emilian Imbri nu a fost în stare de-o asemenea performanță...

Amintim că Matteo Politi a fost trimis în judecată în ianuarie 2020, fiind acuzat că a operat zeci de persoane fără a avea studii de specialitate. 

VEZI ȘI: În România, după telejustiție, acum se face telemedicină. Până și în secolul XVIII, lucrurile arătau mai bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel