Badea, lui Băsescu: "7,4 milioane de români au zis să vă căraţi dracului"

badea
badea

Mircea Badea consideră un gest sinucigaș revenirea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte, după referendumul din 29 iulie. Badea a făcut aceste aprecieri după atacul fără precedent al lui Băsescu la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a caracterizat ca cinic,  prost şi mitoman, cum e Crin Antonescu bolnav de somn.

"Mi s-a părut un gest sinistru, sinucigaş să-l mai pui pe Băsescu pentru a doua oară preşedinte. Poporul aşa a decis (...) Altfel, să ştiţi că poporul vă iubeşte mult, 7,4 milioane de români au zis atunci să vă căraţi dracului. Rău de tot vă iubeşte, maxim", a comentat Badea, în ediţia de marţi seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

"Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, <da, domnule preşedinte, da domnu' preşedinte> şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. (...) El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a declarat Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel