Mesajul de Paște al premierului Ciolacu: Împreună putem să depăşim greutăţile vieţii /video

FOTO: Marcel Ciolacu/ Facebook
FOTO: Marcel Ciolacu/ Facebook

Într-un mesaj transmis cu ocazia sărbătorii de Paște, premierul Marcel Ciolacu a subliniat importanța comuniunii și a solidarității, exprimându-și speranța într-un viitor mai bun pentru toți românii.

"Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, așteptată astăzi cu bucurie de creștinii ortodocși, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptiști, creștini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depășirea suferințelor și speranța vieții veșnice. Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate și grijă față de aproapele nostru. Învățămintele creștine ne amintesc că împreună putem să depășim greutățile vieții și ne dau speranță într-un viitor mai bun", a declarat premierul în mesajul său de Paște.

Marcel Ciolacu a accentuat tradiția românească a acestei sărbători, evidențiind rolul familiei în celebrare.

"Paștele la noi, românii, este, tradițional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generațiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. Credința unește prin iubire și iertare. Transmit, tuturor, urări de pace și sănătate, iar credincioșilor care sărbătoresc în aceste zile Paștele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Hristos a înviat!", a încheiat premierul Ciolacu.

Totodată, acesta a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la slujba de Înviere la care a participat, transmițând astfel urări către toți românii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel