Aventură cu 4 stele. Margherita vrea mască de față cu pământ din cimitir

Vacanța celor 4 vedete de la "Aventură cu 4 stele", emisiune difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 20:30 de Antena 1 este condimentată cu de toate încă din primele momente. 

Protagoniștii se lovesc de cele mai neobișnuite provocări și, în funcție de ele, au parte fie de lux, fie de muncă în condiții vitrege.

Margherita de la Clejani trece prin situații și sentimente contradictorii în ediția de marți a emisiunii. De la răsfăț într-un hotel de 4 stele și plimbări cu iahtul, cântăreața ajunge să se confrunte cu una dintre cele mai mari temeri pe care le are: cimitirele. În ciuda fricii care-i dă fiori, Margherita pune pe primul loc frumusețea. Ea susține că măștile de față cu pământ din cimitir fac minuni și, pentru a intra în posesia lui, este gata de orice sacrificiu.

Convingerea că va scăpa de riduri cu o astfel de mască îi dă suficient curaj încât să ia cu mâna ei pământ de pe mormintele părăsite. Dar asta numai după ce se asigură că locurile de veci sunt cu adevărat abandonate."Trebuie să iau și eu din cimitir pământ de la 9 morminte părăsite. Îmi trebuie pentru mască de față, să nu mai am niciun rid. Acest pământ fermecat de la 9 morminte părăsite te ajută foarte tare pentru tinerețe fără bătrânețe", spune Margherita.

[citeste si]

Despre cum își trata Margherita frica de cimitire în copilărie, dar și despre dorințele ei de femeie adultă, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:30, numai la Antena 1.

"Aventură cu 4 stele" este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri" ("The Rich And The Pauper"), filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel