Autovit se teme de apariţia bancnotelor false în târgul de maşini

Bartana Disembodying Natl Army Tune
Bartana Disembodying Natl Army Tune

După ce în urmă cu două săptămâni au fost arestaţi mai mulţi cetăţeni români pentru falsificare de bani, conducerea Autovit a început să transmită mesaje audio în cadrul târgului pentru a preveni astfel de incidente în curtea lor.

Astfel pe langă mesajele publicitare ce se aud în târgul de maşini din Vitan, la interval de câteva minute este inserat un mesaj de atenţionare a comercianţiilor cu privire la apariţia pe piaţă a unor bancnote false. "În atenţia agenţilor economici! Având în vedere amploarea fenomenului de falsificare a bancnotelor de 100 de lei, vă rugăm să fiţi atenţi la primirea unor astfel de bancnote şi să informaţi administraţia Autovit, despre orice caz suspect în încercarea de a combate acest fenomen."

Contactaţi de De Ce News, reprezentanţii Autovit, au precizat că până acum nu s-au semnalat apariţii ale unor bancnote false în cadrul târgului de maşini, dar după cum ne-au declarat "prevenirea este cel mai bun tratament". "Încercăm să ne luăm anumite măsuri de precauţie şi să înştinţăm comercianţii despre acest fenomen. În weekend avem peste 20.000 de vizitatori, potenţial clienţi, iar printre aceştia se pot strecura oricând şi persoane ce ar putea plăti cu bancnote false de 100 de lei." a declarat Nicolae Răgălie, manager Autovit.

Colectarea selectivă a deşeurilor, o prioritate în târgul de maşini

Pe lângă mesajul ce priveşte apariţia bancnotelor false de 100 de lei, repreznetanţii Autovit, transmit şi un mesaj audio cu tentă "eco", comercianţiilor dar şi vizitatorilor târgului auto.

"Atenţie! Nu depozitaţi în contaninere de carton decât deşeuri de ambalaje curate. Cartoanele de la servirea preparatelor depozitaţile la deşeuri menajere!", aşa sună mesajul transmis prin difuzoarele amplasate în târg.

Reprezentanţii Autovit, declară că se confruntă cu nepăsarea şi lipsa educaţiei eco atât a comercianţiilor dar şi a celor ce le trec pragul în fiecare zi. "În România va mai dura mult până ce oameni se vor obişnui să sorteze deşeul menajer de cel reciclabil. Suntem un popor necivilizat în această privinţă. Nesortarea deşeurilor ne costă pe noi (Autovit) 15 lei pe metru cub. Nu transmitem acest mesaj doar din privinţa costurilor ci vrem să şi obişnuim populaţia cu acest procedeu de sortare selectivă. În tot târgul avem containere speciale inscripţionate cu tipul de deşeu ce trebuie să fie depozitate acolo." a ţinut să precizeze Nicolae Răgălie.

Ascultă mesajul înregistrat din târgul de maşini Autovit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel