Aurelian Pavelescu: PNȚCD va replica dur împotriva PNL. Teodor Atanasiu, primitiv

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, i-a dat o replică scrisă lui Teodor Atanasiu, în urma publicării stenogramelor unor discuții purtate la PNL Bistrița. 

"PNȚCD va replica dur împotriva PNL, care și-a făcut un obiectiv din distrugerea partidului lui Maniu, Mihalache și Coposu, așa cum a afirmat, fără niciun scrupule și rușine, Teodor Atanasiu, un politician primitiv, din categoria foștilor activiști de partid comuniști, "cu ceafa groasă", exponentul unei conduceri de semidocți. Dar, mai degraba, îl citez pe Mihai Eminescu, care îi stigmatizase profetic pe aceiași liberali, dar ai timpului său: "își arată pocitura bulbucații ochi de broască"! Am știut dintotdeauna acest lucru și am aparat PNȚCD, în mod discret, dar ferm, atunci când nu i-aș fi putut convinge decât pe foarte puțini. Și când mă gândesc că țărăniștii i-au salvat pe acești apteri, cu noblețe și generozitate, în 1996! Nu le voi cere să se scuze, pentru că politica de "manivelă" a noilor liberali este demnă de dispreț" a scris Aurelian Pavelescu, luni, pe pagina sa de Facebook. 

VEZI ȘI: Scandal în noul PNL. PDL, pe făraș. Poziția oficială a PNL: "Discuții private, nu le asumăm", contrată din PSD: "Am fost tratați la fel" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel