AUR trimite flyere prin intermediul Poșteni Române. Chirieac: Vizează persoanele care poate nu au Internet

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut un comentariu, după ce AUR a trimis flyere electorale prin Poșta Română.

Pensionarii din România au primit prin intermediul Poștei Române pliante din partea Alianței pentru Unirea Românilor în care sunt expuse intenția Guvernului de a limita plățile cash și impunerea de către CEDO a recunoașterii căsătoriei între persoane de același sex în România.

Ulterior, AUR invită românii să voteze în consecință la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024. 

„Este vorba de un serviciu pe care Poșta Română îl pune la dispoziție oricui este interesat de a transmite flyere, ziare și așa mai departe. Deci, nu e un „serviciu-favor” făcut nouă. Este un contract încheiat cu Poșta Română. După cum ați punctat și dumneavoastră, valoarea se va actualiza după un număr efectiv de flyere. Nu am cum să vă zic o sumă exactă pentru că se va actualiza după un număr de flyere distribuite. Valoarea flyerelor este în jur de 289.170 RON, cu TVA-ul inclus, însă acesta a fost machetarea, care a fost în regie proprie.”, a transmis Departamentul de Comunicare al AUR.

Potrivit partidului, „este vorba de un contract de prestări servicii prin care Poșta Română pune la dispoziția oricui este interesat de un astfel de serviciu. În România sunt 9 milioane de numere poștale unde societatea poate distribui.”

Chirieac: Au vizat persoanele care nu au acces la Internet

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, unde a comentat acest subiect.

„Începe campania electorală și se pare că toate mijloacele sunt utilizate. Se merge către zona aceasta a pensiilor care sunt plătite de către poștași, sunt oameni care nu au acces la Internet, pentru ca mesajul să fie transmis online, iar fluturașul respectiv, o dată cu pensia, ajunge targetat la o persoană care nu are un venit foarte mare, poate e o persoană vulnerabilă, dar care poate afla, cu siguranță, mesajul AUR“, a spus, la Antena 3 CNN, Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel