Șarapova, contestații. Răspuns pentru jucătoarele din circuit

Maria Şarapova (30 de ani) rămâne calmă în ciuda faptului că a fost atacată de mai multe jucătoare în 2017. 

Adversarele Mariei au contestat faptul că rusoaica a primid wild card la turneele importante deşi se întorcea după o suspendare pentru dopaj.

Şarapova evită să intre în polemică cu rivalele care au criticat-o după revenirea în circuit! Cvintupla campioană de Grand Slam a răspuns elegant weekendul trecut, în cadrul unei conferinţe de presă, atunci când jurnaliştii au întrebat-o cum a făcut faţă atacurilor lansate de tenismene importante precum Muguruza, Wozniacki sau Bouchard: "Cred că misiunea şi obiectivele mele sunt mult mai importante decât părerile celorlalte jucătoare", a fost reacţia de campioană a Mariei.

"Masha" a jucat un meci demonstrativ la Istanbul, în faţa a 15.000 de oameni, învingând-o pe jucătoarea locală Cagla Buyukakcay cu 7-6, 6-0. La final, Şarapova i-a asigurat pe reporterii prezenţi că le va mai oferi multe subiecte frumoase de acum încolo: "Acum îmi e mai uşor să împărtăşesc poveştile şi detaliile din viaţa mea cu fanii, atât pe cele frumoase, cât şi momentele grele. Mă simt încă tânără, ne aşteptă mulţi ani frumoşi, aşa că veţi avea şi alte ocazii să îmi adresaţi întrebări".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel