Anunțul unui oficial OMS, SEMNE de întrebare. Radu Țincu EXPLICĂ: De Ce să ne pregătim de "MAI RĂU", dacă a început VACCINAREA

Dr. Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19 și despre cât mai ține pandemia. 

"Cel mai probabil, lunile aprilie - mai vor fi cele în care populația generală din România se vaccinează. Nu știu de vreo decizie a vreunei țări europene cu privire la temporizarea campaniei de vaccinare, dimpotrivă, știu de discuții extrem de intense. În Belgia, spre exemplu, de teama mutațiilor care pot să apară, chiar s-a propus să nu se administreze două doze de vaccin, ci o singură doză, în încercarea de a putea să susțină o populație cât mai largă și să obțină cât mai rapid imunizarea", a declarat Radu Țincu, în direct la B1 TV.

Radu Țincu, despre anunțul șocant al lui Michael Ryan, de la OMS

Michael Ryan, responsabilul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) însărcinat cu situațiile de urgență, a spus că populația trebuie să se pregătească pentru „mai rău”. 

"Am ascultat declarația de presă în integralitate din care a fost luată această știre. Ea face referire la un context. Este vorba despre perioada sărbătorilor de iarnă, care au scăzut vigilența populației la nivel planetar și a atras atenția asupra riscului ca pandemia să accelereze. Pe de altă parte, face referire și la noile tulpini ale SARS-CoV-2, care au o transmisibilitate mult mai ușoară. În acest context, a fost făcută afirmația să ne așteptăm la ce e mai rău", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel