Antrenorul lui Lyon a fost lovit cu piatra în cap de fanii lui Marseille / Video

Foto Pexels
Foto Pexels

Fabio Grosso a fost victima fanilor lui Marseille, înainte de partida cu Lyon, programat duminică seară, în etapa a 10 din Ligue 1, și ulterior suspendat. 

Ultrașii lui Marseille au atacat cu pietre autocarul rivalei Lyon, căruia i-au spart aproape toate geamurile. Mai mult, una dintre pietre l-a nimerit în față pe tehnicianul italian, care a început să sângereze abundent. 

VIDEO

Fabio Grosso nu poate vorbi

Grosso a primit îngrijiri medicale de urgență, imediat după ce autocarul a ajuns în parcarea stadionului Velodrome. Totuși, în acest moment fostul fundaș nu poate comunica, lucru care indică faptul că a suferit o contuzie serioasă. 

'Situația e foarte emoționantă. Am văzut cum îi sângera fața. Și sigur nu a fost vorba doar de cioburi, trebuie să fi fost un impact puternic. Nu prea este lucid. Nici măcar nu poate vorbi. Încă mai are cioburi pe față. Sunt foarte nervos! Eu, jucătorii și antrenorul ne-am pregătit pentru seara asta și lumea voia să vadă meciul', a declarat John Textor, patronul lui Lyon, conform L'Equipe. 

Citește și - Kylian Mbappe, huiduit de tot stadionul, după ce un adversar l-a strâns de gât în Brest - PSG 

Kylian Mbappe (24 de ani) a fost titular în partida câștigată de PSG contra echipei Brest, scor 3-2, din etapa cu numărul 10 din Ligue 1.

Mbappe fost decisiv pentru PSG. În minutul 90, a marcat golul de 3-2 pentru parizieni, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Inițial, starul francez a ratat, dar a urmărit mingea și a trimis-o în poartă. Apoi, le-a făcut un semn fanilor lui Brest să tacă moment în care între cele două echipe a avut loc o încăierare. Unul dintre fotbaliștii lui Brest l-a strâns de gât pe Mbappe, iar atacantul a fost huiduit de tot stadionul.

Arbitrul i-a acordat cartonaș galben lui Kylian Mbappe, dar provocările acestuia nu s-au oprit. Astfel, centralul i-a acordat cartonaș roșu. Mai mult, Kylian Mbappe le-a făcut și alte semne suporterilor lui Brest și a încurajat, ironic, să îl huiduie și mai tare, în timp ce ieșea de pe teren. Vezi foto aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel