Antonescu vrea un purtător de cuvânt al USL. "Este indecent să mai pozăm în cuplu politic. Conferinţe şi concerte de presă împreună nu mai dăm"

agerpres_7015483
agerpres_7015483

Liderii USL Crin Antonescu și Victor Ponta s-au întâlnit, marți seară, în contextul scandalului care părea că macină USL. Cei doi au ajuns la un compromis pentru păstrarea în picioare a Uniunii. Președintele PNL a cerut desemnarea unui purtător de cuvânt al USL

"În momentul în care am ajuns în situaţia de a ne face unul pe altul mincinos, şi numai unul e mincinos, nu sunt amândoi, este indecent să mai pozăm în cuplu politic în faţa cetăţenilor, măcar la nivelul imaginii. Lucrăm, ne întâlnim, decidem, dar conferinţe de presă împreună şi concerte de presă nu mai dăm", a argumentat Crin Antonescu, potrivit Digi 24.

Președintele PNL a mai spus că a cerut desemnarea unui purtător de cuvânt al USL, care să comunice cu presa, cu opinia publică, deciziile care se iau. El a explicat: "Eu nu fac parte din categoria acelor oameni politici de felul Traian Băsescu sau, mă tem, Victor Ponta, care după ce s-au scuipat în faţa unei ţări întregi să apară din nou de mână".

Crin Antonescu și Victor Ponta s-au acuzat, luni, reciproc de minciună. Scandalul din Uniune a continuat marți în Parlament, când liderii PSD au ales să boicoteze numirea lui Rareș Bogdan în fruntea TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel