Antonescu: Cazul Dragnea - curat politic și inacceptabil

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că acțiunea procurorilor DNA împotriva secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, " curat politică " și " inacceptabilă ", spre deosebire de Victor Ponta, care susține că refuză să ia în calcul această posibilitate. 

"Am văzut că, după alegeri, tot sunt chemaţi o serie de lideri politici, pe motive curat politice. Îi am în vedere pe Victor Dobre, pe Teodor Atanasiu, pe Marius Nicoară, pe Horea Uioreanu. Acum şi Liviu Dragnea. Mi se pare o acţiune curat politică şi inacceptabilă. Nu comentez acuzaţiile, dar ceea ce văd cu ochii liberi este un atac curat politic al Parchetului General la lideri politici dintr-o singură parte - din USL", a afirmat Crin Antonescu, la sediul USL.

De asemenea, acesta a ținut să puncteze că "nu întâmplător" președintele Traian Băsescu le-a mulţumit inclusiv în discuţia cu ambasadorii români unor instituţii "cărora nu avea de ce să le mulţumească", respectiv Parchetului, serviciilor.

"Pentru că deducem din declaraţia domnului Băsescu că aceste instituţii s-au implicat în favoarea unei anumite părţi şi nu e normal", a adăugat copreședintele USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel