Antonescu amenință un lider ALDE: Îl dau în judecată!

antonescu crin
antonescu crin

Liberalul Crin Antonescu spune că se gândește să-l acționeze în instanță pe sir Graham Watson, lider al ALDE. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni a spus că Antonescu e mituit, joi, britanicul a susținut că PNL a fost vândut pe bani străini.

"În numele PNL altcineva trebuie să protesteze. Odată am tolerat chestiunea asta în virtutea atâtor ani în care ne-am cunoscut și în virtutea nervozității care l-a cuprins pe dl Watson și pentru plecarea PNL și, mai ales, pentru faptul că nici partidul domniei sale, nici măcar domnia sa, nu a reușit să intre în Parlamentul European. Eu în România am renunțat să dau pe cineva în judecată, dar pe dl. Watson s-ar putea să-l dau dacă totuși persistă. Nu avem ce să discutăm despre chestiunea asta", a declarat Crin Antonescu, în ediția de joi a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV.

Anterior, cu doar câteva minute în urmă, Sir Graham Watson a declarat la Antena 3 că PNL s-a vândut pe bani străini când a părăsit ALDE pentru PPE.

În luna mai, Sir Graham Watson a spus, referitor la intratea PNL în ALDE, că Antonescu "fie și-a pierdut mințile, fie a fost mituit".

Fostul președinte al PNL a răspuns că britanicul îl calomniază.

Sir Graham Watson: Antonescu, mituit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel