Andreea Sava: 6 pași simpli ca să nu te mai îngrași după ce ai slăbit

Diete 2019
Diete 2019

"Te-ai chinuit, ai ţinut cură de slăbire şi ai reuşit să dai jos exact atâtea kg câte ţi-ai dorit. Ce faci acum, însă, ca să nu le pui la loc sau, Doamne fereşte, să te îngraşi mai tare? Sigur nu vrei să mai treci a doua oară prin acelaşi chin. Dar să mergem, mai întâi, la cauza problemei", a scris jurnalista Antenei 3 pe blogul său.  

"În primul rând, contează foarte mult ce metodă ai ales ca să slăbeşti. Dacă ai mers la un nutriţionist, cu siguranţă nu te mai interesează nici articolul ăsta, pentru că specialistul îţi spune şi cum e cu readaptarea. Cele mai păcătoase, însă, sunt „dietele minune”, sperând că nu ai apelat la tot felul de prafuri şi alte prostii. Am mai spus asta, minunile nu le face decât Dumnezeu. Orice cură extremă (gen înfometare, cura cu un aliment etc) îţi dă pur şi simplu metabolismul peste cap. Corpul uman are un mecanism excelent de autoapărare şi de adaptare. O cură extremă este un atac asupra lui.

Îi vor lipsi elemente esenţiale funcţionării corecte aşa că va intra într-un regim de avarie. Pe scurt, va începe să consume mai puţine calorii pentru aceleaşi activităţi. Cu alte cuvinte, când vei reveni la viaţa pe care o aveai înainte de cură, te vei îngrăşa mai repede şi mai tare decât înainte. Un corp slab şi tonifiat este, de cele mai multe ori, un semn de sănătate. Aşadar, cheia este să-ţi reglezi metabolismul. Cum faci asta?" Citiți AICI care sunt cei 6 pași ca să nu te mai îngrași după cură. 

VEZI ȘI:

Andreea Sava: Top alimente periculoase nu doar pentru siluetă dar și pentru sănătate

Dieta tradițională africană. 10 sfaturi pentru mese


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel