ANAF, țigări confiscate în vamă. Cum erau aduse în România

ANAF anunță că inspectorii vamali din Albița au confiscat peste 12.000 pachete de țigări și cele două autocamioane în care erau ascunse. 

ANAF a anunțat, în urmă cu scurt timp, că inspectorii vamali au confiscat, miercuri, peste 12.000 de pachete de țigări ascunse în rezervoarele de motorină a două autocamioane. Pachetele de țigări aveau timbru fiscal de Republica Moldova. Valoarea de piață se ridică la 180.000 de lei. 

”Miercuri, 09 mai 2018, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albiţa au reţinut, în vederea confiscării, 12.662 pachete de țigări ascunse în două autocamioane, în rezervoarele de motorină modificate prin sudarea în interior a unor compartimente suplimentare.

Țigaretele, marca Kiss, Ashima, Rothmans și Marble, aveau timbru fiscal de Republica Moldova și o valoare de piață de aproximativ 180.000 lei.

Autocamioanele, care circulau fără încărcătură pe ruta Republica Moldova - România, au fost reținute în vederea confiscării, iar șoferii au fost sancţionați fiecare cu o amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei.” a anunțat ANAF. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel