Prinși cu țigări de contrabandă. Unde le ascundeau

Prinși cu țigări de contrabandă, la frontiera de est, doi băbați au uimit autoritățile cu ingeniozitatea lor de a le ascunde unde nimeni nu se gândea. 

 Oamenii legii de la fontiera Sculeni au prins doi bărbați care încercau să introducă în țară apoape 7000 de țigarete. După ore bune de verificări, echipele de control au descoperit locurile în care aceștia au reușit să ascundă cartușele cumpărate de peste graniță.

Țigarete în rezervor și în portieră

"În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Sergiu R., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România. În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, astfel, a fost descoperită, ascunsă  în două spaţii special amenajate în rezervor şi în zona aripii dreapta faţă a autoturismului, cantitatea de 4.620 ţigarete, diferite mărci, de provenienţă Duty Free şi Republica Moldova", se arată în comunicatul I.T.P.F. Iaşi. 
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor, în valoare de 2.099 lei, şi a autoturismului, în valoare de 6.816 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Totodată, a fost luată măsura anulării permisului de mic trafic de frontieră emis pe numele bărbatului. 

A reușit să le indese în lonjeroane

În cel de-al doilea caz, "la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Tudor N., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 50 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Republica Moldova. În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport în urma căruia a fost descoperită, ascunsă în lonjeroanele spate ale autoturismului, cantitatea totală de 2.300 ţigarete, diferite mărci, de provenienţă Duty Free", se arată în comunicatul I.T.P.F. Iaşi. 
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor, în valoare de 1.380 lei, în vederea confiscării, şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel