Supraveghere ANAF. Ministrul Teodorovici, controale pe Litoral

Litoral România
Litoral România

Ministrul Finanţelor Publice a anunţat, miercuri, că de 1 Mai va fi pe litoral pentru a veghea ca ANAF să-şi desfăşoare acţiunile de verificare fără perturbarea activităţilor economice.

„Am discutat şi cu domnii de la Antifraudă şi planul domniilor lor este acela de a fi prezenţi pe litoral, în schimb i-am rugat foarte clar să nu cumva să afecteze activitatea vreunui agent economic, să nu cumva să aud astfel de practici în teritoriu, dar nu trebuie să-şi facă nimeni vreo problemă sau să aibă teamă în faţa acestor verificări ale ANAF-ului. Cine respectă legea, cine bate pe casă ceea ce încasează este prietenul nostru", a precizat ministrul Teodorovici, la Palatul Parlamentului.

De veghe, incognito

Eugen Teodorovici a adăugat că va fi prezent pe litoral şi va veghea, "din umbră", ca ANAF-ul să-şi respecte contribuabilul, respectiv să nu îngreuneze desfășurarea activităților specifice de comerț în perioada minivacanței.

ANAF să nu perturbe activitatea

„Voi fi prezent, sper, pe litoral şi, din acest motiv, să veghez ca cei de la ANAF să-şi respecte contribuabilul fără să perturbe activitatea economică în nicio zonă. Nu pot să particip, dar am să veghez din umbră, poate să fie ziua, poate să fie noaptea", a explicat Teodorovici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel