Am câștigat, dar nu e mulțumit. Contra: Am avut probleme mari

Am câștigat, dar nu e mulțumit. Contra: Am avut probleme mari
Am câștigat, dar nu e mulțumit. Contra: Am avut probleme mari

Closmin Contra a părut mai liniștit la interviul de după meciul cu Feroe de la Cluj, deși zâmbetul tot nu i-a apărut pe față, chiar dacă am câștigat.

Cosmin Contra spunea înainte de meci că cel mai important rezultat al etapei de marți în calificările pentru Euro 2020 este cel din Norvegia, unde își dorea ”orice rezultat, numai să nu câștige Suedia”. Lucru care s-a întâmplat, ceea ce aduce un plus de bucurie victoriei cu 4-1 din meciul România - Feroe.

Am avut puțin noroc, înțeleg că a fost un meci nebun la Oslo. E bine că au făcut egal, acum meciul de la Oslo devine important pentru noi. Trebuie neapărat să facem cel puțin același rezultat că Suedia ori să câștigăm și să ne continuăm drumul spre calificare! Știam că avem nevoie de jucători ofensivi pe benzi, de mijlocași care intră în interior și eliberează spațiul pentru fundașii laterali. Știam că avem nevoie de două vârfuri pentru că au probleme la centrări și pe acțiunile laterale”, a spus Contra imediat după meciul România - Feroe.

Citește și: Preliminarii EURO 2020 - rezultatele serii de marți. Vești bune pentru România

Descătușarea, după primul gol

”Cred că am intrat puțin nervoși, am fost puțin precipitați, voiam să dăm gol repede. De aceea nu am avut limpezime în primele 15 minute. Dar, după primul gol băieții s-au liniștit. Fără acel penalty, cred că era o repriză bună. Mă bucur că au avut această atitudine și că au înțeles că trebuie să câștigăm de o manieră categorică. Ianis a intrat bine, a avut două ocazii. Păcat că nu a înscris, ar fi fost frumos pentru el”, a explicat selecționerul.

”Sigur, trebuie să analizăm meciul, pentru că au fost și greșeli. Săpunaru a avut probleme medicale. E ceva ce nu pot să-mi explic. Am avut foarte multe probleme, inclusiv Paul Anton care a simțit alaltăieri probleme musculare, iar astăzi a făcut o ecografie și s-a văzut că are un edem la inghinali. Sper că la următoarele meciuri să nu mai avem probleme, pentru că în Norvegia va fi un meci mult mai greu. Dacă se întâmplă transferul lui Răzvan Marin, e încă un pas către recuperarea jucătorilor români la cluburile mari. E timpul și pentru alți jucători de perspectiva să facă pasul către echipe mari din Europa", a mai declarat Cosmin Contra.

El a mai precizat că Benzar a simțit o contractură la mușchii piciorului drept și că să nu riște l-a schimbat la pauză.

Citește și: România - Feroe rezultat final preliminarii Euro 2020 - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel