Alianță politică-surpriză. Plan secret al lui Becali

pion
pion

Posibilitatea unei alianțe politice importante a fost inițiată din spatele gratiilor, de către Gigi Becali, care i-a propus unei senatoare să-i conducă partidul. 

PNG se aliază cu PP-DD, transmite România Tv. Intermediarul este senatoarea PP-DD Vasilica Miron. Becali i-a propus acesteia conducerea Partidului Noua Generație. Ideea nu este una nouă, încă de anul trecut Becali vorbea despre această posibilitate. Atunci el spunea despre o eventuală alianță între PNG-PP-DD-PRM pentru europarlamentare.

"Mi-a spus să nu plec din PP-DD, să rămân alături de electoratul meu și, printre altele, mi-a spus că probabil va urma o propunere din partea PNG, să fie șeful meu, însă nu vrea să se mai implice în politică, a fost o mică discuție. Eu am luat-o sub formă de glumă", a precizat Vasilica Miron, la România Tv.

Întrebată despre o alianță, a spus că nu se poate pronunța, deși o vede utilă. Ea a adăugat că se vor pronunța președinții celor două partide.

Întrebată dacă este dispusă să preia conducerea PNG, Vasilica Miron a spus că "este o posibilitate, de ce nu?". Senatoarea a adăugat că alianțele politice au succes pe scena din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel