Alianță de dreapta într-un fief PSD. Candidat comun la alegeri

Liderul unui partid anunță că a format o alianță de dreapta care va susține un candidat unic la alegerile locale. 

Liderul organizaţiei judeţene a PNŢCD Constanţa, Adrian Ţapliuc, a anunţat, vineri, că formaţiunea politică pe care o reprezintă va face parte dintr-o alianţă de dreapta, formată din partide mici, care va avea un candidat comun la Primăria Constanţa, la alegerile locale din iunie.

"Ideea noastră este ca partidele mici să le strângem într-o alianţă de dreapta, ca să nu divizăm voturile. Asta este foarte important. Noi îl avem candidat pentru Primăria Constanţa pe domnul profesor Ghorghe Caruţiu, de la PRU Bădrăgan e candidat, probabil Sunai e candidatul PND. Şi să vedem care dintre candidaţi are şansele cele mai mari. Vom analiza, ne-am gândit să facem şi un sondaj, iar pe cel care e pe primul loc îl vom susţine. Cu timpul, poate mai multe partide vor intra în această alianţă de susţinere, nu doar cele trei", a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNŢCD Constanţa.

Neoprotestanții, speranța PNȚCD

El a adăugat că ţărăniştii constănţeni au semnat un protocol de alianţă cu Partidul Naţional Democrat (PND), existând propuneri pentru semnarea unui astfel de protocol şi cu Partidul România Unită (PRU). PNŢCD Constanţa urmăreşte să obţină la alegerile locale din judeţ doi-trei primari şi 30-40 de consilieri locali.

Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD a aprobat fuziunea prin absorbţie a Uniunii Populare Social Creştine (UPSC) în PNŢCD, alianţa electorală cu Partidul Ecologist Român (PER) şi un protocol de susţinere a PNŢCD de către bisericile neoprotestante reprezentate de Forumul Civic Creştin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel