Alexandra dispărută Caracal. Cumpănașu a plecat din platoul RTV

Alexandra
Alexandra

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandei, fata dispărută în Caracal, nu a mai rezistat și a plecat din platoul România TV.

A durat 19 ore până când Poliția a reușit să găsească, în Caracal, locația în care se presupune că Alexandra, fata de 15 ani, a fost omorâtă și arsă. STS spune că e datoria companiei de telefonie mobilă să identifice locația. Polițiștii s-au învârtit însă pe străzi, în timp ce copila a fost ucisă.

Alexandru Cumpănașu se afla, vineri după-amiază, în platoul România TV. După ce a intervenit și Bogdan Licu, Procurorul General al României, a spus că nu mai poate sta în emisiune și a plecat în timpul emisiei.

”Nu mai pot să mai stau. Vreau să mă retrag. Nu mai vreau să asist. Am vrut doar să dau un mesaj foarte clar. Îmi pare rău, dar nu pot să fiu obiectiv. Nu pot participa la această dezbatere”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Alexandra era nepoata lui Cumpănașu. A izbucnit în direct: SUNT CRETINI!

Alexandru Cumpănaşu a izbucnit în direct la România TV, în cazul de la Caracal care a cutremurat întreaga ţară. Alexandra, una dintre cele două fete, era nepoata sa.

Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit, în direct la România TV, că una dintre fetele dispărute despre care se presupune că au fost ucise la Caracal, Alexandra, este nepoata sa. Acesta a declarat că a aflat despre această situaţie ieri, la ora 23.00. "Din acel moment nu am mai dormit!", a declarat Cumpănaşu.

"Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc”, a spus Alexandru Cumpănașu. Citiți mai mult AICI.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Suspect este un bărbat de 57 de ani, pe numele său Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Totodată, anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel