Alex Pițurcă, primele declarații despre despărțirea de Cristina Ich: Cum să fiu cu ea?

foto: spynews.ro
foto: spynews.ro

Alex Pițurcă, despre care de curând se scria în presă că a cerut-o în căsătorie pe Cristina Ich, vorbește acum despre despărțire. 

Inițial, Cristina Ich a fost criticată că s-a sărutat cu Cătălin Botezatu, la TV, în emisiunea ”Bravo, ai stil”, unde, timp de o săptămână a fost jurată. La acel moment, ea nu dezvăluise identitatea bărbatului ce a cerut-o în căsătorie într-o vacanță exotică. Presa mondenă a scris despre valoarea inelului primit de Cristina Ich. Dacă în ceea ce privește sărutul cu Botezatu, Cristina Ich a spus că a făcut-o în văzul tuturor, nu pe ascuns, așa cum o fac cei care o critică, de data aceasta, când a fost surprinsă cum se săruta cu un antrenor de fitness, fostul său iubit, a afirmat că nu consideră că l-a înșelat cu fostul, ci o făcea dacă era vorba de un bărbat nou. 

Vezi aici ce spune Cristina Ich: Cristina Ich, după ce a fost prinsă sărutându-se cu fostul: Mă enervează că nu am înșelat cu cineva nou

Nu la fel de lejer a comentat și Alex Pițurcă. Pentru Spynews.ro, el a spus: "Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! Să fie sănătoasă! Atâta tot...".

El a mai spus că a fost uimit că i s-au pus vorbe în gură, după ce a apărut în presă că el ar fi afirmat că i-a trimis-o Dumnezeu pe Cristina Ich. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel