EXCLUSIV  Alegeri parlamentare 2016: Sondaje PNL-ultimul înainte de campanie. De ce nu mai fac liberalii sondaje

Ultimul sondaj PNL a fost făcut înainte de campania electorală. Liberalii și-au propus să nu facă sondaje în timpul campaniei după ce studiile sociologice au dat greș la evenimente majore pe scară mondială: Brexit, alegerea lui Trump și victoria lui Francois Fillon la parțialele din Franța. Declarația a fost făcută la DCNews live de președintele PNL București, Cristian Bușoi.  

Singurul sondaj electoral realizat de PNL a fost făcut înainte de campania electorală, care îi plasau pe liberali la doar 8 procente în spatele PSD. 

De la acel sondaj din campania electorală, PNL nu a făcut un alt sondaj pentru că noi credem că nu e relevant în timpul campaniei electorale. Direcția pe care noi mergem este una clară pe care nu o s-o schimbăm și nu o să ne lăsăm influențați de cercetări sociologice," a declarat Cristian Bușoi. 

Totodată, prin prisma ultimelor surprize la nivel mondial, Bușoi spune că sociologia și-a arătat limitele.

Cu tot respectul față de cei care fac astfel de cercetări, am văzut recent că și cele mai mari și mai prestigioase institute de sondare a opiniei publice și sociologia în sine își arată niște limite, mai ales în era internetului, a facebook-ului și a știrilor online: victoria lui Trump, Brexit-ul, victoria la parțiale a lui Fillon sunt câteva exemple," a completat Bușoi.

Rezultatele sondajului realizat de PNL înainte de campania plasau PSD-ul în frunte cu 39 %, urmată de PNL cu 31 % și USR cu 10 %. Iată răspunsul complet al președintelui PNL București de la minutul 1:50.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel