Alegeri ALDE: Elena Petrescu, noul președinte al ALDE Sector 3

Filiala ALDE Sector 3 are un nou președinte în persoana Elenei Petrescu, care în prezent este și viceprimarul Primăriei Sectorului 3 al Capitalei, se precizează într-un comunicat remis DC News.  

În prezența a 99 delegați ai filialei ALDE Sector 3, din totalul de 104 delegați, a fost aleasă noua structură de conducere a organizației, din care fac parte, alături de președinte, nouă vicepreședinți: Cătălin Harnagea, Romeo Popescu, Valentin Voicu, Tiberiu Horcea, Luminița Anghel, Dana Medrea, Andrei Grigoraș, Răzvan Diaconescu și Carmen Măgureanu, precum și alți 19 simpli membri, alături de alți șase membri supleanți.

Elena Petrescu, actualul președinte ales al filialei ALDE Sector 3, a mulțumit celor prezenți pentru votul de încredere acordat și a declarat că: „Organizația ALDE Sector 3 este ca o familie pentru mine. Ea mi-a oferit ocazia să mă dezvolt politic și profesional. Sunt convinsă că și în noua formulă de conducere vom reuși să devenim mai puternici". Elena Petrescu și-a arătat încrederea pe care o are în toată echipa numită „ALDE Sector 3" spunând că este bucuroasă și emoționată în același timp că are alături o echipă capabilă alături de care va duce la capăt proiectele organizației.

[citeste si]

La Conferința pentru alegerea noului Birou Politic al filialei ALDE Sector 3 au mai participat, deputatul Andrei Gerea - președintele Consiliului de Coordonare al ALDE București-, viceprimarul Capitalei Tomnița Florescu, Stelian Fedorca - consilier de stat al prim- ministrului pe probleme de învățământ -, Robert Tudorache - secretar de stat la Ministerul Energiei -, consilierul general al PMB Valentin Voicu - amfitrionul evenimentului -, Vicențiu Știr - secretar de stat la Ministerul Consultării Publice -, Ionel Petre - vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Protejate -, Liliana Mincă - președinte ALDE Botoșani și vicepreședinte al Agenției Naționale pentru protecția Consumatorului -, Magdalena Grigore - secreatar de stat la Ministerul Transporturilor - , Adrian Chiotan - președinte ALDE Sector 4 și vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități -, Claudiu Catana - consilier general în cadrul PMB și președintele Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților -, precum și alți reprezentați ai filialelor ALDE din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel