Alegeri 2016: Nicușor Dan: USR nu dă cec în alb niciunui partid politic din România

Liderul Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, a afirmat joi, la Arad, că formațiunea politică pe care o conduce nu va face alianțe post-electorale, deoarece "nu dă un cec în alb niciunui partid politic din România, chiar dacă acel partid susține Guvernul Cioloș".

"Uniunea Salvați România nu face alianțe cu nimeni, nici înainte, nici după alegeri, nu dă cec în alb niciunui partid politic din România, chiar dacă acel partid susține Guvernul Cioloș. Toate partidele politice vechi sunt responsabile de modul în care a fost guvernată România în ultimii 26 de ani", a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Nicușor Dan, citează Agerpres.

Acesta a spus că USR va susține "un guvern Cioloș".

"Nu vom intra în tipul acela de negociere în care împărțim toate pozițiile și nu ne pasă ce fac ceilalți cu ministerele care le revin. Dimpotrivă, nu solicităm pentru USR poziții de miniștri, în schimb o să avem un cuvânt de spus asupra programului și a termenelor de realizare a programului de guvernare și o să avem un cuvânt de spus asupra pozițiilor de miniștri", a susținut Nicușor Dan, potrivit Agerpres.

Privitor la obiectivele pe care și le-a propus USR pentru alegerile din 11 decembrie, acesta a spus că USR își propune ca, la nivel național, să obțină 10 — 15 %. În ceea ce privește organizația arădeană a USR, Nicușor Dan a afirmat că se așteaptă ca această să obțină un scor cu 4-5% mai mare decât partidul la nivel național.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel