ALDE, SONDAJ intern europarlamentare. Cifre explozive pe scena politică

Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu
Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu

ALDE a realizat un sondaj intern. Rezultatele arată câte mandate ar obține partidul la alegerile europarlamentare din luna mai. 

Potrivit lui Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu ”a cunoscut o creștere importantă in intenția de vot a românilor, astfel că în luna ianuarie ALDE ar fi obținut 10,7% (4 mandate), iar în februarie a crescut la 12,59 % (5 mandate), fapt ce confirmă că partidul își consolidează o bază electorală solidă.”

”Scorul ALDE este dat de încrederea românilor atașați de valorile liberale, de românii cu convingeri de centru-dreapta, ceea ce ne obligă să tratăm cu seriozitate alegerile europarlamentare care vor reprezenta un examen important. Anul acesta ne aflăm într-un moment decisiv pentru viitorul României, atât în plan intern, cât și european. Întrucât ALDE și-a conturat o imagine de partid care se bate pentru ca drepturile și libertățile cetățenilor să prevaleze în dauna intereselor statului paralel, pentru că suntem un partid aflat la guvernare, iar așteptările cetățenilor sunt foarte mari în ceea ce ne privește, fac un apel la unitate și implicare către toți membrii ALDE, dar și către simpatizanți.” declară Ionel Petre. 

Vezi și: EXCLUSIV Modificare Cod Penal, cu acordul CCR: S-a dus epoca denunțurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel