EXCLUSIV  ”ALDE s-a TRIPLAT în intenție de vot”. Tudor-Tim Ionescu, informații din SONDAJE

ALDE
ALDE

Secretarul general adjunct al ALDE, Tudor-Tim Ionescu, a vorbit, la DCNews, despre creșterea spectaculoasă a ALDE. 

”ALDE câștigă voturi, nu pierde, conform tuturor sondajelor. Aici mă raportez la tot ce există pe eșichierul studiilor sociologice în ultimele luni. ALDE s-a triplat, cel puțin, la intenție de vot. Conform mediei, cel mai pesimist scenariu situează ALDE undeva în jurul a 13%, iar media pentru celelalte este peste 15% din tot ce am văzut.” a spus secretarul general adjunct al ALDE. 

Alegeri în ALDE

Tudor-Tim Ionescu a subliniat: ”Suntem acum ocupați să consolidăm organizațiile la nivel intern, avem alegeri interne pentru că până-n acest moment, din cauza fuziunii pe care am avut-o la fondarea ALDE, au fost conduceri intermediare ale filialelor de partid, urmând ca până la sfârșitul anului să terminăm, sper, cu alegerile peste tot.”

Diferența din teritoriu

”Vreau să vă zic un lucru foarte interesant, am fost la Galați, ultimele alegeri la care am participat în calitate de secretar general adjunct al ALDE. Am fost și la începutul ALDE. Dacă la început erau câteva zeci de persoane, acum am fost într-o sală cu peste 600 de persoane și încă o sută afară din care 50 au plecat. Creșterea din sondaje o văd zi de zi la nivelul filialelor” a conchis acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel