Urmărește emisiunea live


ALDE, replică pentru Bădălău. Ce spune despre guvernarea cu PSD

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

ALDE a reacționat la declarațiile lui Niculae Bădălău, senator PSD de Giurgiu, despre colaborarea PSD - ALDE, inclusiv în ceea ce privește guvernarea. 

PSD și ALDE se află într-un parteneriat la guvernare, al cărui principal obiectiv este acela de a asigura României dezvoltarea, iar cetățenilor bunăstarea.

Este un obiectiv asumat prin programul de guvernare votat de către majoritatea parlamentară și pe care vrem să îl ducem la îndeplinire.

Bădălău, REFUZ TOTAL pentru ALDE. ”Asta e MIZA”

Situația la care face referire dl. Niculae Bădălău se referă la o problemă de interes local în județul Giurgiu și care poate fi soluționată dacă cei implicați se vor așeza la aceeași masă pentru a discuta și a decide împreună ce este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă.

Este un lucru normal ca într-o coaliție să mai apară și divergențe, dar ele pot fi depășite prin intermediul unui dialog între parteneri.

[citeste si]

Orice problemă de interes local poate fi rezolvată la nivelul celor două filiale. Nu dorim să spunem că nu este vorba de un obiectiv important pentru coaliția locală, ci doar că aceste lucruri nu pot reprezenta neînțelegeri la nivelul central al coaliției.

Coaliția PSD-ALDE a funcționat bine până în acest moment pentru că ambele partide au fost preocupate de implementarea obiectivelor la care ne-am angajat în fața cetățenilor care ne-au votat.

Pe mai departe ALDE va urmări, alături de partenerii din PSD, ca toate măsurile pe care le-a promis românilor să fie duse la îndeplinire, astfel încât să le asigurăm acestora un trai mai bun.” este reacția ALDE publicată pe pagina partidului de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel