ALDE, lovitură pentru Nicușor Dan

Consilierul general al ALDE, Ion Valentin Voicu, îi cere demisia lui Nicușor Dan.

Ion Valentin Voicu, consilierul general al ALDE din cadrul Primăriei Municipiului București, este revoltat de recentele critici ale liderului USB Nicușor Dan cu privire la atmosfera de „miștocăreală” din cadrul Consiliului General al Municipiului București, în condițiile în care liderul USB nu poate avea o opinie adecvată vis-a-vis de modul în care se desfășoară ședințele de lucru, deoarece acesta a avut o prezență foarte scăzută la dezbateri.

„În ultima perioadă, văd că domnul Nicușor Dan își dă cu părerea referitor la atmosfera din Consiliul General al Municipiului București, în condițiile în care dânsul a participat doar la o ședință de când acesta este consilier general. Așadar, îi cer demisia din cadrul Consiliul General al Municipiului București!”, a declarat Ion Valentin Voicu.

Reprezentantul ALDE susține că: „Consilierii Uniunii Salvați Bucureștiul din cadrul Consiliul General al Municipiului București nu vor să rezolve problemele cetățenilor, deoarece în cele trei ședinte de consiliul general, aceștia au votat 99 % împotriva tuturor hotărârilor aflate pe ordinea de zi, hotărâri foarte importante pentru cetățenii municipiului București. Practic, consilierii USB au luat <> toate hotărârile propuse pentru deblocarea proiectelor din cadrul Primăriei Municipiului București. Ei votează nu doar împotriva tuturor initațivelor aflate pe ordinea de zi, dar și a celor din comisiile de specialitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel