Urmărește emisiunea live


ALDE Harghita, cerere de urgență

ALDE Harghita a decis, sâmbătă, să ceară conducerii centrale convocarea unui congres extraordinar. 

Hotărârea a fost luată în unanimitate de cei 39 de delegaţi prezenţi la şedinţa de la Miercurea Ciuc.

Vicepreşedintele ALDE Ionică Anuţoiu a explicat că, încă de când a avut loc fuziunea dintre Partidul Liberal Reformat şi Partidul Conservator, s-a stabilit că după alegerile generale se va organiza un congres care să stabilească o conducere unică, întrucât conducerea bicefală nu este benefică şi productivă.

”Când a fuzionat PLR-ul cu PC-ul s-a stabilit că, după alegerile generale, va fi un congres care să stabilească o conducere unică, să nu mai fim bicefali. Pentru că e neproductiv, aţi văzut şi la alţii, e neproductivă o asemenea conducere, începând de la structurile cele mai de jos până la conducerea centrală a partidului. Fapt pentru care, "venind sorocul", anumite organizaţii ale partidului, printre care şi Harghita, solicită conducerii centrale organizarea unui congres extraordinar care să aleagă o conducere unitară”, a declarat Ionică Anuţoiu.

[citeste si]

Întrebat dacă s-a stabilit o dată pentru organizarea congresului extraordinar, el a precizat că, din informările venite de la celelalte filiale din ţară, ”se conturează data de 28 martie”.

În cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale a ALDE Harghita s-a completat Biroul Politic şi s-au luat măsuri de dezvoltare a filialei. Liderul ALDE Harghita, Claudiu Sere, a punctat că sunt aşteptaţi în partid "atât români, maghiari şi de alte naţionalităţi, cu o condiţie: să fie fideli acestei ţări"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel