ALDE Botoșani îi cere lui Tăriceanu să își asume candidatura la Președinția României

Tăriceanu
Tăriceanu

Organizaţia din Botoşani a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) îi cere preşedintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu, să îşi asume candidatura la Preşedinţia României.

Conducerea filialei din Botoşani a adoptat o rezoluţie prin care solicită, de asemenea, conducerii centrale a partidului "să demareze neîntârziat negocieri cu partenerii de guvernare de la PSD pentru stabilirea unui candidat comun în alegerile prezidenţiale".

"Organizaţia ALDE Botoşani îi cere preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu, singurul contracandidat cu adevărat redutabil al actualului preşedinte, să îşi asume şi să îşi anunţe neîntârziat candidatura în alegerile prezidenţiale din luna noiembrie a acestui an. Cerem, de asemenea, conducerii centrale a partidului să demareze neîntârziat negocieri cu partenerii de guvernare de la PSD pentru stabilirea unui candidat comun în alegerile prezidenţiale, în persoana domnului Călin Popescu Tăriceanu, singurul care poate înfrânge maşinăria electorală grupată în spatele actualului presedinte şi care poate aduce în fruntea ţării un lider autentic şi devotat ţării sale", se mai arată în rezoluţia ALDE Botoşani.

Vezi și: Cioloş, posibilă candidatură la șefia grupului din PE, „Înnoim Europa”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel