Adevărul despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea. Abia acum s-a aflat

Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii, după ce trecut prin mai multe probleme de sănătate, în ultima perioadă. Alături i-a fost George Burcea, partenerul artistei, cu care are două fetițe.

Cei doi formează un cuplu din 2015 și si-au unit destinele într-un cadru romantic, pe o plajă din Malibu, însă puțini știu adevărul despre mariajul lor.

Andreea Bălan și George Burcea nu sunt căsătoriți cu acte, legal. Se pare că decizia i-a aparținut Andreei, artista considerând că semnarea unor documente pentru a lega o familie este o tradiție și atât.

Nu sunt căsătoriți


„Andreea Bălan este foarte atentă cu privire la ideea de căsătorie. Nu vrea să condiționeze căsătoria de un contract prenupțial care, oricum, ar putea să nu fie luat în calcul, de aceea își dorește să închieie un parteneriat civil cu George Burcea

De aceea, până în momentul de față nici nu sunt căsătoriți, chiar dacă, împreună, sunt fericiți, iar relația lor este una cât se poate de bună și au și doi copii împreună", a dezvăluit o persoană apropiată cuplului pentru wowbiz.

CITEȘTE ȘI Andreea Bălan, de pe patul de spital, mesaj pentru fetițele ei. FOTO virală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel