Adele Chirică, semnal de alarmă: Tu nu vrei să știi!

Foto Facebook / Adele Chirică
Foto Facebook / Adele Chirică

Spitalele din România se confruntă cu o criză acută de sânge, mai ales acum pe timpul verii, când oamenii sunt plecaţi în concedii. Adele Chirică a tras un semnal de alarmă prin intermediul unui mesaj.

Pentru a acoperi toate cererile de sânge de la cele 60 de spitale din Bucureşti, Centrul de transfuzii din Bucureşti ar avea nevoie de cel puţin 400 de donatori zilnic. Pe timp de vară numărul celor care donează scade.

Iată ce a transmis Adele Chirică, mama lui Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet şi președinta Asociației pentru Dravet: "Este NEVOIE de SÂNGE. Cu câțiva ani în urmă, fiul meu a avut hemoragie internă din cauza medicației. I s-au mai dat doar 2 zile de trăit și transfuziile cu plasmă și trombocite l-au ținut în viață. Pentru că cineva A DONAT SÂNGE! Tatăl meu a fost donator de sânge pînă a murit.

Eu, din păcate nu pot dona. Iau tratament, nu am greutatea necesară și am tatuaje. Dacă tu o poți face, fă-o! TE ROG, DONEAZĂ SÂNGE!

Și fii fericit că TU poți fi donatorul și nu cel care are nevoie de sânge!

Azi poți salva tu viața unui necunoscut, dar data viitoare poate tocmai un necunoscut o va salva pe a ta sau pe a cuiva drag ție.

Eu știu cum e să ai nevoie!
Tu nu vrei să știi!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel