Accident grav în Vaslui. Un bărbat a murit

Giorgiana Croitoru / 05 oct 2019 / 16:02
Trecere pietoni
Trecere pietoni

Un bărbat din Vaslui a murit după ce a fost lovit de o mașină pe DN 2F.

Un bărbat care s-a angajat în traversarea neregulamentară a unui drum a fost lovit mortal de o maşină, pe raza comunei vasluiene Puşcaşi.

"Un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din comuna Dragomireşti, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, care se deplasa pe DN 2F dinspre Vaslui spre Bacău, a surprins şi accidentat un bărbat care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului şi care nu a fost încă identificat. Şoferul avea permisul de conducere valabil, nu consumase alcool şi le-a declarat poliţiştilor că nu a putut evita impactul. În urma accidentului, victima a suferit leziuni grave, fiind resuscitată de membrii echipajului medical care a intervenit la faţa locului. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili atât împrejurările în care s-a produs accidentul, cât şi identitatea victimei.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.